Novo na Dolcu: stiže šareno porculansko posuđe čije će točkice začiniti svaki obrok

INKER šareno posuđe, žuti porculanski tanjur, žuti točkasti tanjur

Prepuno točkica, razigranih boja, od pastelnih do žarkih, neodoljivog dizajna, ovo porculansko posuđe čak će i prokulice pretvoriti u ukusni zalogaj!

Priprema doručka, obiteljski ručak ili pak druženje uz pokoju slasticu; maleni su rituali kojima zaustavljamo vrijeme i uživamo u slasnim zalogajima i najdražem društvu. Svi ti trenuci zaslužuju posebnu pažnju i vrijeme. Kako bi pak bili još i slađi, pobrinut će se najslađe točkasto posuđe koje uskoro stiže na Dolac!

Šareno porculansko posuđe s točkicama osvojit će Vas svojim predivnim dizajnom, ali i vrhunskom kvalitetom

Posuđe je izdržljivo, otporno na ogrebotine i lomove te se može koristiti u mikrovalnoj pećnici i prati u perilici posuđa. Osim toga, vrlo je lagano te se može različito kombinirati što ga čini odličnim dodatkom za ugostiteljske objekte. 

INKEROVO porculansko posuđe prikladno je za sve Vaše potrebe. Bilo da uživate u doručku, pripremate veliki obiteljski ručak ili pak poslužujete ukusne kolače velikom društvu, točkasto porculansko posuđe preobrazit će svaki Vaš obrok u posebno iskustvo.

“Ova porculanska remek-djela proizvode se u Zaprešiću, a uskoro ćete samo na Dolcu moći odabrati najšarenije točkaste zdjelice, tanjure i pladnjeve koji stižu na Vašu kućnu adresu!”

Odaberite šarene zdjelice ili pak točkaste tanjure koji će začiniti svaki Vaš obrok! Pustite mašti na volju i iskombinirajte vlastiti unikatni set posuđa koji će izazivati oduševljenje. 

Pažljivo pratite naše društvene mreže jer smo za prvih 100 kupaca pripremili maleno iznenađenje!   

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.