Stiglo je šareno porculansko posuđe s točkicama: od danas naručite INKER setove na kućnu adresu

Još jednom čekanju došao je kraj. Od danas na našoj web trgovini možete naručiti najšarenije točkaste zdjelice, tanjure i pladnjeve.

Pronađite i odaberite za sebe (ili nekoga) različite oblike zdjelica, tanjure različitih dubina, veličina i namjena i točkaste pladnjeve koji će dodatno začiniti svaku kombinaciju.  

Šareno točkasto posuđe upotpunit će veselo okupljanje oko stola, uljepšati Vaš prostor i dodatno začiniti baš svaki zalogaj. Proizvodi INKER Iris Dots kolekcije u potpunosti su jedinstveni, a od danas će takav biti i svaki Vaš obrok. 

Povodom dolaska šarenog točkastog posuđa na Dolac.hr poklanjamo Vam 10% popusta za narudžbe do 8.3. Na Vama je samo da kliknete ovdje i složite svoju razigranu kombinaciju. Odaberite šarene zdjelice ili pak točkaste tanjure koji će začiniti svaki Vaš zalogaj! Pustite mašti na volju i iskombinirajte vlastiti unikatni set posuđa koji će izazivati oduševljenje. 

Razigrano posuđe proizvedeno je u Hrvatskoj te stiže direktno iz INKEROVE tvornice ekskluzivno na naš Dolac.hr.

Ova porculanska remek-djela krasi prekrasni dizajn i iznimna kvaliteta. Posuđe je izdržljivo, otporno na ogrebotine i lomove te se može koristiti u mikrovalnoj pećnici i prati u perilici posuđa.  

Na Vama je samo pustite mašti na volju i iskombinirajte vlastiti unikatni set posuđa zbog kojeg ni jedan obrok više neće biti isti.    

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.