Stigle su porculanske šalice: od danas naručite šarene INKER setove na kućnu adresu

“Čekanju je došao kraj, otvorili smo INKER trgovinu na Dolcu! Od danas možete naručiti najslađe šarene porculanske setove šalica s tanjurićima”

Čekanju je došao kraj, otvorili smo INKER trgovinu na Dolcu! Od danas možete naručiti najslađe šarene porculanske setove šalica s tanjurićima za espresso, kavu s mlijekom te čaj ili bijelu kavu iz INKER linije Iris Dots.

Razigranih boja, od pastelnih do žarkih, s neodoljivo slatkim dizajnom i ručno oslikanim rustikalnim rubom, ove šalice će uljepšati i najtmurnije dane, a uz to izgledaju odlično na svakoj polici. Nema veze uživate li u brzinskom espressu ili volite velike doze kave s mlijekom, jer setovi dolaze u veličinama prikladnim za sve potrebe.

Razigrani setovi su proizvedeni u Hrvatskoj, a osim prekrasnog dizajna ih krasi i iznimna kvaliteta. Posuđe je vrlo lagano, izdržljivo i otporno na grebanje, može se slagati što ga čini savršenim ako želite uštediti na prostoru. Šalice se mogu koristiti u mikrovalnoj pećnici i prati u perilicama posuđa.

Ova mala porculanska remek-djela se proizvode u Zaprešiću, a na našoj web trgovini ih pronađite u setovima po šest ili po dvije šalice s pripadnim tanjurićima. Ako se osjećate posebno razigrano ili se ne možete odlučiti za boju, slobodno iskombinirajte nekoliko različitih boja u setu šalica iste veličine.

Ako ste bili dovoljno brzi i ugrabili naš kod s popustom od 10% povodom otvaranja INKER trgovine na Dolcu, sada je vrijeme da ga iskoristite! Za sve vas koji niste uspjeli doći do kupon koda smo pripremili utješnu nagradu, 5% popusta na INKER Iris Dots setove šalica s tanjurićima. Požurite jer kupon vrijedi do 16.06.2021.

Kupon kod: inker5

Kupon vrijedi do 16.06.2021.

Oznake:šalice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.