Stigle su porculanske šalice: od danas naručite šarene INKER setove na kućnu adresu

“Čekanju je došao kraj, otvorili smo INKER trgovinu na Dolcu! Od danas možete naručiti najslađe šarene porculanske setove šalica s tanjurićima”

Čekanju je došao kraj, otvorili smo INKER trgovinu na Dolcu! Od danas možete naručiti najslađe šarene porculanske setove šalica s tanjurićima za espresso, kavu s mlijekom te čaj ili bijelu kavu iz INKER linije Iris Dots.

Razigranih boja, od pastelnih do žarkih, s neodoljivo slatkim dizajnom i ručno oslikanim rustikalnim rubom, ove šalice će uljepšati i najtmurnije dane, a uz to izgledaju odlično na svakoj polici. Nema veze uživate li u brzinskom espressu ili volite velike doze kave s mlijekom, jer setovi dolaze u veličinama prikladnim za sve potrebe.

Razigrani setovi su proizvedeni u Hrvatskoj, a osim prekrasnog dizajna ih krasi i iznimna kvaliteta. Posuđe je vrlo lagano, izdržljivo i otporno na grebanje, može se slagati što ga čini savršenim ako želite uštediti na prostoru. Šalice se mogu koristiti u mikrovalnoj pećnici i prati u perilicama posuđa.

Ova mala porculanska remek-djela se proizvode u Zaprešiću, a na našoj web trgovini ih pronađite u setovima po šest ili po dvije šalice s pripadnim tanjurićima. Ako se osjećate posebno razigrano ili se ne možete odlučiti za boju, slobodno iskombinirajte nekoliko različitih boja u setu šalica iste veličine.

Ako ste bili dovoljno brzi i ugrabili naš kod s popustom od 10% povodom otvaranja INKER trgovine na Dolcu, sada je vrijeme da ga iskoristite! Za sve vas koji niste uspjeli doći do kupon koda smo pripremili utješnu nagradu, 5% popusta na INKER Iris Dots setove šalica s tanjurićima. Požurite jer kupon vrijedi do 16.06.2021.

Kupon kod: inker5

Kupon vrijedi do 16.06.2021.

Oznake:šalice

Dolac.hr

all author posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.