Sweet traminer 2019., 0,75l – karton 6 komada boca

Prodavatelj: Vinarija Iuris

33.45  s PDV-om

Zlatnožute boje sa zelenkastim odsjajem, visoke bistroće. Zrelo citrusno voće, ruže i liči čine slojevitu aromatsku cjelinu.

Na nepcu vrlo pitko i podatno, izuzetne harmonije i osvježavajućih kiselina, bogatog okusa uz blagu dozu mineralnosti.

Nema na zalihi

SKU: vi-0001-sweet-traminer Kategorije: , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za svo troje: 111.49 

Vinarija Iuris želi se na tržištu predstaviti kao izraziti brend i label. Filozofija same vinarije jest ponuda kvalitetnih vina za sve one koji cijene kvalitetu, ali i s njom sukladnu cijenu. 

Želimo našim vinima pronositi ideju da je vino svakodnevno piće, a to znači ponuditi vino koje će se rado piti u svim životnim prilikama (bilo kada i bilo gdje), a ne samo svečanim. 

Nadalje želja nam je da naša vina, između ostalog, prigrli mlađa populacija kojoj treba približiti vino, a koja vino još uvijek drži skupim, rezerviranim za ljude duboka džepa (opća predodžba i posljedica dugogodišnje stvaranog imidža o ekskluzivnosti vina kao proizvoda u Hrvatskoj). 

U postavljenim ciljevima u tom smjeru veliku važnost pridajemo inovaciji i kreaciji. Inovacija – ponuditi nešto novo, neočekivano, uzbudljivo i primjereno vremenu; kreacija – dati tome novome svoj osobni autorski potpis te se kreativnom prepoznatljivošću izdvojiti iz mase dobrih, ali tradicionalnih vina kojima počesto nedostaje originalnosti i stvaralačkog pomaka njihova tvorca – vinara.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Besplatna dostava za područje Hrvatske

Rasprodano
Rasprodano
Rasprodano

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.