Silvanac zeleni 2019 – 0,75l

Prodavatelj: Vina Preiner

8.63  s PDV-om

Nježno i svježe vino voćnog karaktera. Srednjeg mirisa, herbalnog karaktera, s notama svježe trave i zelene paprike, a potom i voćnim primjesama od kojih se ponajviše ističe jabuka.

Okus je lagan i nježan. Atraktivnog voćnog karaktera, s blago naglašenim ostatkom šećera koji daje punoću i kompleksnost vinu. Okus traje.

Karakteristike: lagano, svježe sa notom sladora, izrazito pitko

Posluživanje: servira se uz bijelo meso, piletinu i ribu

Alkohol: 12% vol.

Nema na zalihi

SKU: pr-0003-silvanac-zeleni Kategorije: , Oznake: , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za svo troje: 25.89 

Zasadivši prve trsove Alojz i Sabina Preiner pokrenuli su tradiciju uzgoja vinove loze u svojoj obitelji. Na temeljima svojih roditelja sin Darko je ozbiljnije krenuo u proizvodnju i distribuciju te osigurao prve kupce koji su prepoznali kvalitetu do tada nepoznatog vinogradara. Potaknuti prvim uspjesima obitelj se 2002. godine odlučuje na osnivanje obiteljskog gospodarstva. Zahvaljujući potražnji i sve većoj prepoznatljivosti na tržištu kapaciteti vinograda se povećavaju.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Preiner 2015. godine, Darko i Štefica, predali su u ruke trećoj generaciji vinogradara u obitelji, svom sinu Nenadu i njegovoj ženi Nataši. Nastavljajući priču koju su započeli njegov djed i baka, Nenad se zahvaljujući trudu svojih roditelja, koji su pomladili i proširili nasade, mogao posvetiti proizvodnji sortnih vina te je na tržište 2016. godine plasirao prvu butelju vina.

Nenad je posebno ponosan na grb koji je njihov znak prepoznatljivosti, znak kulture, ali i spoj osobina i karakteristika. Na grbu se nalazi plava boja kao simbol otvorenosti, zelena boja predstavlja život, zemlju ali i iščekivanje dozrijevanja grozda. Marljivost ljudi prikazana je kroz simbol ruke koja predstavlja čovjeka koji prihvaća suradnju onoga što mu je darovano kako bi zaštitio tradiciju i konačni plod zemlje, a to je grozd.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 5.3 €

Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 11.1 €

Besplatna dostava za područje cijele Hrvatske za ukupnu narudžbu veću od 50.4 €

Rasprodano

Malvazija istarska – 0,75l

Prodavatelj: Ravalico
7.96  s PDV-om

Čaj Merry Cranberry

Prodavatelj: Steam Coffee
7.00  s PDV-om

Melita – 0,75l

Prodavatelj: sanmauro
10.00  s PDV-om

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.