Sauvignon blanc Saltwater 2019., 0,75l – karton 6 komada boca

Prodavatelj: Vinarija Iuris

43.00  s PDV-om

Druga strana medalje, naličje ili lice, brat blizanac svoga crnog para cabernet sauvignona Saltwater. U samim senzornim senzacijama pilca malo zaostaje za svojim bratom, ali samo malo!

Sve je drugo tu: mineralnost, svježina, aroma bazge, izbalansirano srednje tijelo. Idealno kao aperitiv, ali i vino koje će izvrsno pratiti svu bijelu ribu, bijelu perad te tjesteninu i rižota s umacima na bazi vrhnja, a uživajući ga sa šparogama i artičokama, pod uvjetom da niste asketa, vrlo ćete se lako, htjeli to ili ne, otputiti za priviđenjem, kako je to ekspresivno svojedobno rekao Baudelaire!

Tehnološki podatci: grožđe sauvignon blanc brano je u tri etape. Defolijacija je provedena potpuna. Trideset posto ubranog grožđa macerirano je 6 sati. Petnaest posto vina fermentirano je u drvenim bačvama zapremnine 500 l od američkog i slavonskog hrasta. Odležavanje u boci 4 mjeseca.

Nema na zalihi

SKU: vi-0002-sauvignon-blanc-salt Kategorije: , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za svo troje: 111.49 

Vinarija Iuris želi se na tržištu predstaviti kao izraziti brend i label. Filozofija same vinarije jest ponuda kvalitetnih vina za sve one koji cijene kvalitetu, ali i s njom sukladnu cijenu. 

Želimo našim vinima pronositi ideju da je vino svakodnevno piće, a to znači ponuditi vino koje će se rado piti u svim životnim prilikama (bilo kada i bilo gdje), a ne samo svečanim. 

Nadalje želja nam je da naša vina, između ostalog, prigrli mlađa populacija kojoj treba približiti vino, a koja vino još uvijek drži skupim, rezerviranim za ljude duboka džepa (opća predodžba i posljedica dugogodišnje stvaranog imidža o ekskluzivnosti vina kao proizvoda u Hrvatskoj). 

U postavljenim ciljevima u tom smjeru veliku važnost pridajemo inovaciji i kreaciji. Inovacija – ponuditi nešto novo, neočekivano, uzbudljivo i primjereno vremenu; kreacija – dati tome novome svoj osobni autorski potpis te se kreativnom prepoznatljivošću izdvojiti iz mase dobrih, ali tradicionalnih vina kojima počesto nedostaje originalnosti i stvaralačkog pomaka njihova tvorca – vinara.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Besplatna dostava za područje Hrvatske

Meloto Busa

Prodavatelj: Meloto
6.64 13.27  s PDV-om

Čaj Merry Cranberry

Prodavatelj: Steam Coffee
7.00  s PDV-om
Rasprodano

Brighi Brut Chardonnay – 0,75l

Prodavatelj: Ravalico
9.95  s PDV-om
Rasprodano

Pošip Milan 2019. – 0,75l

Prodavatelj: Vinarija Milan
13.27  s PDV-om

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.