Sauvignon blanc Saltwater 2019., 0,75l – karton 6 komada boca

Prodavatelj: Vinarija Iuris

43.00  s PDV-om

Druga strana medalje, naličje ili lice, brat blizanac svoga crnog para cabernet sauvignona Saltwater. U samim senzornim senzacijama pilca malo zaostaje za svojim bratom, ali samo malo!

Sve je drugo tu: mineralnost, svježina, aroma bazge, izbalansirano srednje tijelo. Idealno kao aperitiv, ali i vino koje će izvrsno pratiti svu bijelu ribu, bijelu perad te tjesteninu i rižota s umacima na bazi vrhnja, a uživajući ga sa šparogama i artičokama, pod uvjetom da niste asketa, vrlo ćete se lako, htjeli to ili ne, otputiti za priviđenjem, kako je to ekspresivno svojedobno rekao Baudelaire!

Tehnološki podatci: grožđe sauvignon blanc brano je u tri etape. Defolijacija je provedena potpuna. Trideset posto ubranog grožđa macerirano je 6 sati. Petnaest posto vina fermentirano je u drvenim bačvama zapremnine 500 l od američkog i slavonskog hrasta. Odležavanje u boci 4 mjeseca.

Nema na zalihi

SKU: vi-0002-sauvignon-blanc-salt Kategorije: , Županija:

Vinarija Iuris želi se na tržištu predstaviti kao izraziti brend i label. Filozofija same vinarije jest ponuda kvalitetnih vina za sve one koji cijene kvalitetu, ali i s njom sukladnu cijenu. 

Želimo našim vinima pronositi ideju da je vino svakodnevno piće, a to znači ponuditi vino koje će se rado piti u svim životnim prilikama (bilo kada i bilo gdje), a ne samo svečanim. 

Nadalje želja nam je da naša vina, između ostalog, prigrli mlađa populacija kojoj treba približiti vino, a koja vino još uvijek drži skupim, rezerviranim za ljude duboka džepa (opća predodžba i posljedica dugogodišnje stvaranog imidža o ekskluzivnosti vina kao proizvoda u Hrvatskoj). 

U postavljenim ciljevima u tom smjeru veliku važnost pridajemo inovaciji i kreaciji. Inovacija – ponuditi nešto novo, neočekivano, uzbudljivo i primjereno vremenu; kreacija – dati tome novome svoj osobni autorski potpis te se kreativnom prepoznatljivošću izdvojiti iz mase dobrih, ali tradicionalnih vina kojima počesto nedostaje originalnosti i stvaralačkog pomaka njihova tvorca – vinara.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Besplatna dostava za područje Hrvatske

Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Iris Dots šareni porculanski plitki tanjur 26cm

Prodavatelj: INKER
11.60  s PDV-om

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.