Iris Dots šarena porculanska šalica za kavu s mlijekom

Prodavatelj: INKER

60.00 kn sa PDV-om

Minimalna narudžba: 4 šalice

Ispijanje kave nije samo navika, to je ritual. Kad ste sami ili u društvu prijatelja, šalica omiljene kave znak je da je vrijeme za opuštanje. Uz IRIS DOTS porculanske šalice za kavu s mlijekom je svaki gutljaj poseban.

IRIS DOTS šareni setovi šalica s tanjurićima su proizvedeni u Hrvatskoj, a osim prekrasnog dizajna ih krasi i iznimna kvaliteta. Ono što svaki set čini posebnim su ručno oslikani rustikalni rubovi.

Posuđe je vrlo lagano, izdržljivo i otporno na grebanje, može se slagati što ga čini savršenim ako želite uštediti na prostoru. Šalice se mogu koristiti u mikrovalnoj pećnici i prati u perilicama posuđa.

Volumen šalice: 0,17 l
Promjer tanjurića: 14 cm

Odaberi boju:
Choose an option

60.00 kn sa PDV-om

Obriši

Dodaj u košaricu
SKU: in-0002-kava-s-mlijekom Kategorija: Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za oboje: 181.00 kn

Tradicija proizvodnje porculanskog posuđa datira iz davne 1953. godine. INKERPOR je dio grupe PORCELINE, specijaliziran za proizvodnju proizvoda za industriju HORECA i pržionice za kavu (šalice i tanjurići) pod brandom INKER. Naše sjedište nalazi se u Zaprešiću, nekoliko kilometara zapadno od Zagreba, u Hrvatskoj.

INKERPOR opskrbljuje restorane, hotele i kućanstva u Hrvatskoj i inozemstvu te izvozi više od 70% svoje proizvodnje. Posebno je poznat po proizvodnji šalica i tanjurića za potrebe mnogobrojnih ugostiteljskih objekata u zemlji i širom svijeta. Trenutno je INKERPOR jedini hrvatski proizvođač porculanskog posuđa visoke temperature.

Kvaliteta i dizajn u službi najzahtjevnijih kupaca, INKERPOR ima široku prisutnost u Hrvatskoj i na više od 30 svjetskih tržišta. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu rada sa svim sektorima i grupama, među kojima su i hoteli, restorani, pržionice, ugostiteljski objekti i bolnice, Inkepor porculan je prilagođen svim potrebama, posebno u području šalica i tanjurića.

INKERPOR je specijaliziran za proizvodnju porculana s visokokvalitetnim parametrima. Proizvodnja se obavlja uz korištenje najnaprednijih svjetskih postrojenja, kao što su isostatičke preše, strojevi za glaziranje, visoko kvalitetne sirovine, uglazurna i nadglazurna peć. Naše uglazurne peći omogućuju nam proizvodnju artikala pogodnih za mikrovalne pećnice i perilice za pranje posuđa.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 38,75 kn
Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 82,50 kn

Odaberi boju:

, , , , , , , , , ,

Podaci o trgovini

  • Naziv trgovine: INKER
  • Kontakt osoba: Tomislav
  • Adresa: Derventska 12
    Zagreb
    10000
  • Nisu pronađene recenzije!

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.