Iris Dots šarena porculanska šalica za kavu s mlijekom

Prodavatelj: INKER

11.20  s PDV-om

Minimalna narudžba: 4 šalice

Ispijanje kave nije samo navika, to je ritual. Kad ste sami ili u društvu prijatelja, šalica omiljene kave znak je da je vrijeme za opuštanje. Uz IRIS DOTS porculanske šalice za kavu s mlijekom je svaki gutljaj poseban.

IRIS DOTS šareni setovi šalica s tanjurićima su proizvedeni u Hrvatskoj, a osim prekrasnog dizajna ih krasi i iznimna kvaliteta. Ono što svaki set čini posebnim su ručno oslikani rustikalni rubovi.

Posuđe je vrlo lagano, izdržljivo i otporno na grebanje, može se slagati što ga čini savršenim ako želite uštediti na prostoru. Šalice se mogu koristiti u mikrovalnoj pećnici i prati u perilicama posuđa.

Volumen šalice: 0,17 l
Promjer tanjurića: 14 cm

Odaberi boju
Choose an option

11.20  s PDV-om

Dodaj u košaricu
SKU: in-0002-kava-s-mlijekom Kategorije: , Županija:

Tradicija proizvodnje porculanskog posuđa datira iz davne 1953. godine. INKERPOR je dio grupe PORCELINE, specijaliziran za proizvodnju proizvoda za industriju HORECA i pržionice za kavu (šalice i tanjurići) pod brandom INKER. Naše sjedište nalazi se u Zaprešiću, nekoliko kilometara zapadno od Zagreba, u Hrvatskoj.

INKERPOR opskrbljuje restorane, hotele i kućanstva u Hrvatskoj i inozemstvu te izvozi više od 70% svoje proizvodnje. Posebno je poznat po proizvodnji šalica i tanjurića za potrebe mnogobrojnih ugostiteljskih objekata u zemlji i širom svijeta. Trenutno je INKERPOR jedini hrvatski proizvođač porculanskog posuđa visoke temperature.

Kvaliteta i dizajn u službi najzahtjevnijih kupaca, INKERPOR ima široku prisutnost u Hrvatskoj i na više od 30 svjetskih tržišta. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu rada sa svim sektorima i grupama, među kojima su i hoteli, restorani, pržionice, ugostiteljski objekti i bolnice, Inkepor porculan je prilagođen svim potrebama, posebno u području šalica i tanjurića.

INKERPOR je specijaliziran za proizvodnju porculana s visokokvalitetnim parametrima. Proizvodnja se obavlja uz korištenje najnaprednijih svjetskih postrojenja, kao što su isostatičke preše, strojevi za glaziranje, visoko kvalitetne sirovine, uglazurna i nadglazurna peć. Naše uglazurne peći omogućuju nam proizvodnju artikala pogodnih za mikrovalne pećnice i perilice za pranje posuđa.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 5.18 €
Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 10.95 €

Odaberi boju

, , , , , , , , , ,

Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Kava Etiopia Sidamo

Prodavatelj: Steam Coffee
4.00 39.00  s PDV-om
Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Kava s aromom Snickerrs

Prodavatelj: Steam Coffee
4.00 35.00  s PDV-om

Obavijest za dostavu

Zbog povečane potražnje, isporuka proizvoda od 2 do 3 tjedna.

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.