Pink Moscato 2019., 0,75l – karton 6 komada boca

Prodavatelj: Vinarija Iuris

35.04  s PDV-om

Poluslatko ružičasto vino naglašenih je muškatnih aroma, laganog je tijela, na nepcu ugodno harmoničnih kiselina i ekstrakta, vrlo osvježavajuće, kao da je stvoreno za ljetno uživanje u nekom baru uz plažu, ali isto tako noćnom, bilo da se pije samostalno ili uz neki ljetni lagani desert.

Ako ste zaboravili kupiti voće ili ste skloniji povremeno popiti voćni ekstrakt u vidu vina, i još ste k tomu zaljubljeni ili ste na najboljem putu da se zaljubite, ovo će vam vino ‘sjesti’ poput pravog eliksira.

Nema na zalihi

SKU: vi-0003-pink-moscato Kategorije: , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za svo troje: 116.27 

Vinarija Iuris želi se na tržištu predstaviti kao izraziti brend i label. Filozofija same vinarije jest ponuda kvalitetnih vina za sve one koji cijene kvalitetu, ali i s njom sukladnu cijenu. 

Želimo našim vinima pronositi ideju da je vino svakodnevno piće, a to znači ponuditi vino koje će se rado piti u svim životnim prilikama (bilo kada i bilo gdje), a ne samo svečanim. 

Nadalje želja nam je da naša vina, između ostalog, prigrli mlađa populacija kojoj treba približiti vino, a koja vino još uvijek drži skupim, rezerviranim za ljude duboka džepa (opća predodžba i posljedica dugogodišnje stvaranog imidža o ekskluzivnosti vina kao proizvoda u Hrvatskoj). 

U postavljenim ciljevima u tom smjeru veliku važnost pridajemo inovaciji i kreaciji. Inovacija – ponuditi nešto novo, neočekivano, uzbudljivo i primjereno vremenu; kreacija – dati tome novome svoj osobni autorski potpis te se kreativnom prepoznatljivošću izdvojiti iz mase dobrih, ali tradicionalnih vina kojima počesto nedostaje originalnosti i stvaralačkog pomaka njihova tvorca – vinara.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Besplatna dostava za područje Hrvatske

Rasprodano
Rasprodano
Rasprodano

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.