Nonno – 0,75l

Prodavatelj: sanmauro

75.00  s PDV-om

Posebno stolno suho crno vino. Proizvodi se sa odabranih pozicija vinograda i to u posebnim godinama kupažom 3 sorte crnog grožđa: Teran – Hrvaska Istra, Refošk, Muškat ruža i to u postotcima: 60 : 30 : 10. Proizvodi se u odabranim godina i sa posebnih pozicija vinograda.

Vinograd se obrađuje svaka dva reda kako bi se tlo obogatilo kisikom sa jedne strane te zatravljivanjem sa druge kako bi se održala bioraznolikost u fazi same cvatnje. U fazi njegovanja vinograda tretiranja su integrirana i to uglavnom sa proizvodima na bazi bakra; obavljaju se 2 zelene berbe : jedna tokom lipnja i druga krajem srpnja kako bi se postigla potpuna zrelost grožđa od 500 grama po trsu.

Berba je ručna krajem rujna za Muškat ružu te početkom listopada za Teran i Refošk. Maceracija se odvija 15 do 20 dana. Fermentacija je spontana. Odležavanje i fermentacija se odvija u hrastovim bačvama slavonskog hrasta od 250 litara.

10 na zalihi

75.00  s PDV-om

10 na zalihi

Dodaj u košaricu
SKU: sm-0024-nonno Kategorije: , Oznake: , , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za svo troje: 94.00 
SanMauro_logo-01-crni

Obitelj Sinković smo mi: Libero, Dora, Sergej i Patrik. Živimo i radimo na više od 350 godina starom imanju u Momjanu. Idilično srednjovjekovno selo Momjan leži na najvišim brdima sjevero-zapadne Istre gdje se susreću morski zrak i toplo sunce.

Mi smo obitelj pa tako i naše vinove loze uzgajamo kao obitelj – zajedno i sa puno ljubavi. Povijest naše obitelji potječe iz 1656. godine kada su tadašnji plemići prepoznali ljepotu i bogatstvo ove zemlje i tu se nastanili. 

Preko 100 godina pišemo uspješnu vinsku priču. Tradicionalnoj istarskoj proizvodnji vina dodajemo svježe pristupe kako bismo razvili vina u korak sa vremenom.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 6.3 €.

Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 6.3 €.

Besplatna dostava za područje cijele Hrvatske za ukupnu narudžbu veću od 26.5 €.

Perla 1l

Prodavatelj: sanmauro
17.50  s PDV-om
Rasprodano

Pinot sivi – 0,75l

Prodavatelj: Vinarija Sever
7.80  s PDV-om
Rasprodano

Muškat žuti 2019 – 0,75l

Prodavatelj: Vina Preiner
8.63  s PDV-om

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.