Muškat žuti 2019 – 0,75l

Prodavatelj: Vina Preiner

8.63  s PDV-om

Vino je vrlo nježne muškatne arome iza koje se krije ujedno svježe i slatkasto vino, dobro harmoniziranih svih sastojaka, vrlo pogodno za vinsku populaciju koja voli slatkasti štih vina.

Najpogodnije je ovakvo vino piti uz deserte koji ne smiju biti slađi od vina, tada je doživljaj užitka zajamčen.

Karakteristike: svježe i lagano, aromatski izraženo na miris i okus

Posluživanje: servira se uz lagane voćne deserte, pite, štrudle i masne biskvite od bijelog i žutog voća, kremšnite, bijelu čokoladu

Alkohol: 10,5% vol.

Nema na zalihi

SKU: pr-0005-muskat-zuti Kategorije: , Oznake: , , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za svo troje: 25.89 

Zasadivši prve trsove Alojz i Sabina Preiner pokrenuli su tradiciju uzgoja vinove loze u svojoj obitelji. Na temeljima svojih roditelja sin Darko je ozbiljnije krenuo u proizvodnju i distribuciju te osigurao prve kupce koji su prepoznali kvalitetu do tada nepoznatog vinogradara. Potaknuti prvim uspjesima obitelj se 2002. godine odlučuje na osnivanje obiteljskog gospodarstva. Zahvaljujući potražnji i sve većoj prepoznatljivosti na tržištu kapaciteti vinograda se povećavaju.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Preiner 2015. godine, Darko i Štefica, predali su u ruke trećoj generaciji vinogradara u obitelji, svom sinu Nenadu i njegovoj ženi Nataši. Nastavljajući priču koju su započeli njegov djed i baka, Nenad se zahvaljujući trudu svojih roditelja, koji su pomladili i proširili nasade, mogao posvetiti proizvodnji sortnih vina te je na tržište 2016. godine plasirao prvu butelju vina.

Nenad je posebno ponosan na grb koji je njihov znak prepoznatljivosti, znak kulture, ali i spoj osobina i karakteristika. Na grbu se nalazi plava boja kao simbol otvorenosti, zelena boja predstavlja život, zemlju ali i iščekivanje dozrijevanja grozda. Marljivost ljudi prikazana je kroz simbol ruke koja predstavlja čovjeka koji prihvaća suradnju onoga što mu je darovano kako bi zaštitio tradiciju i konačni plod zemlje, a to je grozd.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 5.3 €

Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 11.1 €

Besplatna dostava za područje cijele Hrvatske za ukupnu narudžbu veću od 50.4 €

Čaj Santa Berry

Prodavatelj: Steam Coffee
7.40  s PDV-om

Erba Luigia 1l

Prodavatelj: sanmauro
17.50  s PDV-om

Malvazija Šinjora 2022. – 0,75l

Prodavatelj: Vina Prelac
14.40  s PDV-om

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.