Leccino Laković

Prodavatelj: OPG Laković

55.25 kn140.00 kn sa PDV-om

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Laković sorte leccino čiji plodovi daju prepoznatljivo ulje zelene boje, skladnog okusa s blagom notom gorčine i pikantnosti te zaokruženog mirisa koji podsjeća na svježe ubrane masline i pokošenu travu.

Laković Leccino savršeno pristaje uz lagane salate, svježe sireve, jela od bijelog mesa, riblje specijalitete te sladoled od vanilije.

Obriši

SKU: ja-0001-leccino Kategorija: Oznake: , , , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za oboje: 275.25 kn

Maslinici obitelji Laković smješteni su na sunčanim padinama kraj Vižinade na visini od 270 metara nad morem, a posebnu brigu i posvećenost svih članova obitelji uzvraćaju prepoznatljivim Laković ekstra djevičanskim maslinovim uljem najviše kakvoće.

Svim zaljubljenicima u maslinovo ulje pružamo mogućnost izbora između 3 monosortna ulja: Leccino, Bianchera (istarska bjelica) i Frantoio, a za one najzahtjevnije pripremili smo selekciju Laković Premium od autohtonih istarskih sorti maslina: Bianchere, Buže i Rosinjole.

Svake jeseni, stabla naših maslina, obilato nas nagrade kvalitetnim i zdravim plodovima, a zadovoljstvo i stalan povratak naših kupaca daju nam motivaciju da i dalje ustrajemo u stvaranju ovog jedinstvenog prehrambenog proizvoda.

Vođeni entuzijazmom posvetili smo vrijeme i pažnju visokokvalitetnoj proizvodnji što dokazuju brojne osvojene nagrade i priznanja na raznim festivalima i manifestacijama.

 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 50 kn

Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 80 kn

Besplatna dostava za područje cijele Hrvatske za ukupnu narudžbu veću od 500,00 kn

Količina:

0,25l, 0,5l, 0,75l

Podaci o trgovini

  • Naziv trgovine: OPG Laković
  • Kontakt osoba: Mario Laković
  • Adresa: Čandeti 8
    Vižinada
    52447
  • Nisu pronađene recenzije!

Laković Premium paket

Prodavatelj: OPG Laković
175.00 kn sa PDV-om

Bianchera Laković

Prodavatelj: OPG Laković
65.00 kn100.00 kn sa PDV-om

Frantoio Laković

Prodavatelj: OPG Laković
65.00 kn100.00 kn sa PDV-om