Iris Dots šareni porculanski tanjur za tjesteninu

Prodavatelj: INKER

22.20  s PDV-om

Minimalna narudžba: 4 tanjura

Tanjur za prave ljubitelje tjestenine! Elegantan je i efektan, s ručno oslikanim rubom koji svaki tanjur čini drugačijim, i prostorom za tjesteninu koliko srce želi.

IRIS DOTS kolekcija kombinira kvalitetni porculan i vrhunski dizajn. Rezultat je posuđe proizvedeno u Hrvatskoj koje će uljepšati svaki prostor i obogatiti svaki zalogaj. Baš kao što je svaki obrok drugačiji, tako je i svaki proizvod Iris Dots kolekcije jedinstven.

Osim prepoznatljivog dizajna, ova HoReCa linija proizvoda je otporna na ogrebotine, lomove i može se koristiti u mikrovalnoj pećnici te prati u perilicama posuđa.

Promjer tanjura: 26 cm

Odaberi boju
Choose an option

22.20  s PDV-om

Dodaj u košaricu
SKU: in-0012-tanjur-tjestenina Kategorije: , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za oboje: 62.60 

Tradicija proizvodnje porculanskog posuđa datira iz davne 1953. godine. INKERPOR je dio grupe PORCELINE, specijaliziran za proizvodnju proizvoda za industriju HORECA i pržionice za kavu (šalice i tanjurići) pod brandom INKER. Naše sjedište nalazi se u Zaprešiću, nekoliko kilometara zapadno od Zagreba, u Hrvatskoj.

INKERPOR opskrbljuje restorane, hotele i kućanstva u Hrvatskoj i inozemstvu te izvozi više od 70% svoje proizvodnje. Posebno je poznat po proizvodnji šalica i tanjurića za potrebe mnogobrojnih ugostiteljskih objekata u zemlji i širom svijeta. Trenutno je INKERPOR jedini hrvatski proizvođač porculanskog posuđa visoke temperature.

Kvaliteta i dizajn u službi najzahtjevnijih kupaca, INKERPOR ima široku prisutnost u Hrvatskoj i na više od 30 svjetskih tržišta. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu rada sa svim sektorima i grupama, među kojima su i hoteli, restorani, pržionice, ugostiteljski objekti i bolnice, Inkepor porculan je prilagođen svim potrebama, posebno u području šalica i tanjurića.

INKERPOR je specijaliziran za proizvodnju porculana s visokokvalitetnim parametrima. Proizvodnja se obavlja uz korištenje najnaprednijih svjetskih postrojenja, kao što su isostatičke preše, strojevi za glaziranje, visoko kvalitetne sirovine, uglazurna i nadglazurna peć. Naše uglazurne peći omogućuju nam proizvodnju artikala pogodnih za mikrovalne pećnice i perilice za pranje posuđa.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 5.18 €
Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 10.95 €

Odaberi boju

, , , , , , , ,

Sirup od cvijeta bazge 1l

Prodavatelj: sanmauro
10.00  s PDV-om
Rasprodano

Passito Gregorio 2020. – 0,5l

Prodavatelj: Vina Prelac
22.60  s PDV-om
Rasprodano

Merlot – 0,75l

Prodavatelj: Ravalico
7.96  s PDV-om

Obavijest za dostavu

Zbog povečane potražnje, isporuka proizvoda od 2 do 3 tjedna.

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.