Iris Dots šareni porculanski plitki tanjur 26cm

Prodavatelj: INKER

11.60  (87.00 kn) s PDV-om

Minimalna narudžba: 4 tanjura

Iris Dots plitki tanjuri će uljepšati svako okupljanje oko stola. Dolaze u raznim bojama kako bi upotpunili baš svaki prostor, a dolaze u dvije veličine: medium i large.

IRIS DOTS kolekcija kombinira kvalitetni porculan i vrhunski dizajn. Rezultat je posuđe proizvedeno u Hrvatskoj koje će uljepšati svaki prostor i obogatiti svaki zalogaj. Baš kao što je svaki obrok drugačiji, tako je i svaki proizvod Iris Dots kolekcije jedinstven.

Osim prepoznatljivog dizajna, ova HoReCa linija proizvoda je otporna na ogrebotine, lomove i može se koristiti u mikrovalnoj pećnici te prati u perilicama posuđa.

Promjer tanjura: 26 cm

Odaberi boju
Choose an option

11.60  (87.00 kn) s PDV-om

Dodaj u košaricu
SKU: in-0013-plitki-tanjur-26 Kategorije: , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za oboje: 33.60  (253.00 kn)

Tradicija proizvodnje porculanskog posuđa datira iz davne 1953. godine. INKERPOR je dio grupe PORCELINE, specijaliziran za proizvodnju proizvoda za industriju HORECA i pržionice za kavu (šalice i tanjurići) pod brandom INKER. Naše sjedište nalazi se u Zaprešiću, nekoliko kilometara zapadno od Zagreba, u Hrvatskoj.

INKERPOR opskrbljuje restorane, hotele i kućanstva u Hrvatskoj i inozemstvu te izvozi više od 70% svoje proizvodnje. Posebno je poznat po proizvodnji šalica i tanjurića za potrebe mnogobrojnih ugostiteljskih objekata u zemlji i širom svijeta. Trenutno je INKERPOR jedini hrvatski proizvođač porculanskog posuđa visoke temperature.

Kvaliteta i dizajn u službi najzahtjevnijih kupaca, INKERPOR ima široku prisutnost u Hrvatskoj i na više od 30 svjetskih tržišta. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu rada sa svim sektorima i grupama, među kojima su i hoteli, restorani, pržionice, ugostiteljski objekti i bolnice, Inkepor porculan je prilagođen svim potrebama, posebno u području šalica i tanjurića.

INKERPOR je specijaliziran za proizvodnju porculana s visokokvalitetnim parametrima. Proizvodnja se obavlja uz korištenje najnaprednijih svjetskih postrojenja, kao što su isostatičke preše, strojevi za glaziranje, visoko kvalitetne sirovine, uglazurna i nadglazurna peć. Naše uglazurne peći omogućuju nam proizvodnju artikala pogodnih za mikrovalne pećnice i perilice za pranje posuđa.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 5.18 €
Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 10.95 €

Odaberi boju

, , , , , , , ,

Podaci o trgovini

  • Naziv trgovine: INKER
  • Kontakt osoba: INKER
  • Adresa: Industrijska ul. 1
    Zaprešić
    10290
  • Nisu pronađene recenzije!

Obavijest za dostavu

Zbog povečane potražnje. Isporuka proizvoda od 2 do 3 tjedna. 

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.