Crni pinot 2017 – 0,75l

Prodavatelj: Vina Preiner

8.63  s PDV-om

Svjetlucavo rubinaste boje s mirisom na suho voće ( maline s primjesama ribiza i kupine), Šumskog voća nešto manjeg alkohola. Ima lijepo razvijenu aromu koja dolazi do izražaja starenjem.

Okus ovog vina je izrazito dobari užitan, u ustima s primjetnom taninskom strukturom. Voće i ovdje dominira te sukiseline krasno uravnotežene.

Karakteristike: svježe, izrazito vočno na miris i okus uz primjetne tanine

Posluživanje: crni pinot moguće je konzumirati uz sva jela koja se poslužuju sa crvenim mesom (svinjetina, teletina i divljač) sa raznim dodacima kao što je pečeni krumpir ili hajdinska kaša. Može se kombinirati i sa plavom ribom na žaru i šparogama.

Alkohol: 12% vol.

Nema na zalihi

SKU: pr-0006-crni-pinot Kategorije: , Oznake: , , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za svo troje: 25.89 

Zasadivši prve trsove Alojz i Sabina Preiner pokrenuli su tradiciju uzgoja vinove loze u svojoj obitelji. Na temeljima svojih roditelja sin Darko je ozbiljnije krenuo u proizvodnju i distribuciju te osigurao prve kupce koji su prepoznali kvalitetu do tada nepoznatog vinogradara. Potaknuti prvim uspjesima obitelj se 2002. godine odlučuje na osnivanje obiteljskog gospodarstva. Zahvaljujući potražnji i sve većoj prepoznatljivosti na tržištu kapaciteti vinograda se povećavaju.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Preiner 2015. godine, Darko i Štefica, predali su u ruke trećoj generaciji vinogradara u obitelji, svom sinu Nenadu i njegovoj ženi Nataši. Nastavljajući priču koju su započeli njegov djed i baka, Nenad se zahvaljujući trudu svojih roditelja, koji su pomladili i proširili nasade, mogao posvetiti proizvodnji sortnih vina te je na tržište 2016. godine plasirao prvu butelju vina.

Nenad je posebno ponosan na grb koji je njihov znak prepoznatljivosti, znak kulture, ali i spoj osobina i karakteristika. Na grbu se nalazi plava boja kao simbol otvorenosti, zelena boja predstavlja život, zemlju ali i iščekivanje dozrijevanja grozda. Marljivost ljudi prikazana je kroz simbol ruke koja predstavlja čovjeka koji prihvaća suradnju onoga što mu je darovano kako bi zaštitio tradiciju i konačni plod zemlje, a to je grozd.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 5.3 €

Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 11.1 €

Besplatna dostava za područje cijele Hrvatske za ukupnu narudžbu veću od 50.4 €

Rasprodano

Muškat žuti 2019 – 0,75l

Prodavatelj: Vina Preiner
8.63  s PDV-om
Rasprodano

Sauvignon 2019 – 0,75l

Prodavatelj: Vina Preiner
8.63  s PDV-om
Rasprodano

Graševina 2019. – 0,75l

Prodavatelj: Vina Preiner
8.63  s PDV-om
Rasprodano

Pušipel – 0,75l

Prodavatelj: Vina Preiner
8.63  s PDV-om

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.