Chardonnay 2022. – 0,75l

Prodavatelj: Vina Prelac

9.50  (72.00 kn) s PDV-om

Lijepa slamnatožuta boja, kristalna bistroća i svježina prve su karakteristike ovoga vina.

Bijelo livadno cvijeće, cvijet kamilice i lavande te nota žute kruške mogu se prepoznati u mirisima. U ustima je punog tijela.

Rashlađeno na idealnih 10 – 12 °C, preporučujemo kušati ga uz naše tjestenine s plodovima mora i rižoto sa škampima. Posebno ga preporučujemo na proljeće uz svježe divlje šparoge.

9.50  (72.00 kn) s PDV-om

Dodaj u košaricu
SKU: vp-0005-chardonnay Kategorije: , Oznake: , , , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za svo troje: 33.40  (252.00 kn)

U sjeverozapadnom dijelu Istre, na brdovitim obroncima gornje Bujštine, smjestio se srednjovjekovni gradić Momjan. Dominantan u davnoj prošlosti, svoje bogato nasljeđe ostavio je svima nama koji ovdje živimo i svima onima koji ga posjećuju, obilaze i uživaju u njegovu bogatstvu.

Omeđen vinogradima i maslinicima, s predivnim pogledom na Jadransko more i Alpe, Momjan je odredište koje se mora posjetiti i doživjeti. Boravak u njemu trajan je i jedinstven ugođaj.

Nezaobilazna odredišta Momjanštine naše su vinarije i konobe koje ovaj krajolik čine još zanimljivijim i privlačnijim. Zato smo prije dvadesetak godina utemeljili obiteljsku vinariju Prelac. Naša budućnost tada je postala zacrtana i neupitna – služiti zemlji, vinogradima i maslinama, svemu što smo naslijedili od svojih djedova. 

Do vrhunske smo kvalitete uspjeli odnjegovati autohtona vina kojima se danas i ponosimo: malvaziju, refošk i momjanski muškat. Na našoj su se zemlji udomili cabernet sauvignon i chardonnay te smo i od njih uzeli ono najbolje. A kako bismo udovoljili prohtjevima i onih najzahtjevnijih, započeli smo avanturu proizvodnje pjenušca. Ali, tu nije kraj našoj vinskoj priči. Pomno odabrano i ručno brano grožđe, svojom je pretvorbom dalo zavidne rezultate i našem roseu od refoška.

Shipping Continents: Europa


Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 6 €

Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 10 €

Besplatna dostava za područje cijele Hrvatske za ukupnu narudžbu veću od 53.1 €

Rasprodano

Muškat vino prijateljstva 0,375l

Prodavatelj: sanmauro
33.18  (250.00 kn) s PDV-om

Pinot sivi – rinfuza

Prodavatelj: Vinarija Sever
5.57  (42.00 kn) 18.58  (140.00 kn) s PDV-om

Sokol – 0,5l

Prodavatelj: Vinarija Sever
10.62  (80.00 kn) s PDV-om

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.