Chardonnay 2019. – 0,75l

Prodavatelj: Vina Prelac

50.50 kn sa PDV-om

Lijepa slamnatožuta boja, kristalna bistroća i svježina prve su karakteristike ovoga vina.

Bijelo livadno cvijeće, cvijet kamilice i lavande te nota žute kruške mogu se prepoznati u mirisima. U ustima je punog tijela.

Rashlađeno na idealnih 10 – 12 °C, preporučujemo kušati ga uz naše tjestenine s plodovima mora i rižoto sa škampima. Posebno ga preporučujemo na proljeće uz svježe divlje šparoge.

Nema na zalihi

SKU: vp-0005-chardonnay Kategorije: , Oznake: , , , Županija:

U sjeverozapadnom dijelu Istre, na brdovitim obroncima gornje Bujštine, smjestio se srednjovjekovni gradić Momjan. Dominantan u davnoj prošlosti, svoje bogato nasljeđe ostavio je svima nama koji ovdje živimo i svima onima koji ga posjećuju, obilaze i uživaju u njegovu bogatstvu.

Omeđen vinogradima i maslinicima, s predivnim pogledom na Jadransko more i Alpe, Momjan je odredište koje se mora posjetiti i doživjeti. Boravak u njemu trajan je i jedinstven ugođaj.

Nezaobilazna odredišta Momjanštine naše su vinarije i konobe koje ovaj krajolik čine još zanimljivijim i privlačnijim. Zato smo prije dvadesetak godina utemeljili obiteljsku vinariju Prelac. Naša budućnost tada je postala zacrtana i neupitna – služiti zemlji, vinogradima i maslinama, svemu što smo naslijedili od svojih djedova. 

Do vrhunske smo kvalitete uspjeli odnjegovati autohtona vina kojima se danas i ponosimo: malvaziju, refošk i momjanski muškat. Na našoj su se zemlji udomili cabernet sauvignon i chardonnay te smo i od njih uzeli ono najbolje. A kako bismo udovoljili prohtjevima i onih najzahtjevnijih, započeli smo avanturu proizvodnje pjenušca. Ali, tu nije kraj našoj vinskoj priči. Pomno odabrano i ručno brano grožđe, svojom je pretvorbom dalo zavidne rezultate i našem roseu od refoška.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 40,00 kn

Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 75,00 kn

Besplatna dostava za područje cijele Hrvatske za ukupnu narudžbu veću od 400,00 kn

Podaci o trgovini

  • Naziv trgovine: Vina Prelac
  • Kontakt osoba: Prelac
  • Adresa: Dolinja vas 23
    Momjan
    52460
  • Nisu pronađene recenzije!

Rosé Refošk 2020. – 0,75l

Prodavatelj: Vina Prelac
50.50 kn sa PDV-om

Pjenušac Blanc&Noir 2020. – 0,75l

Prodavatelj: Vina Prelac
75.50 kn sa PDV-om

Momjanski muškat 2020. – 0,75l

Prodavatelj: Vina Prelac
69.25 kn sa PDV-om