1288 – Brut – 0,75l – karton 6 komada boca

Prodavatelj: Vinska kuća Pavlomir

900.00 kn sa PDV-om

Pjenušavo vino proizvedeno klasičnom metodom, sastava 50% Chardonnay, 25 % Pinot Bijeli te 25% Žlahtina. Odležava na kvascima minimalno 48 mjeseci, što je pridonijelo kompleksnosti arome i organoleptičkih svojstava.

Alkoholna fermentacija odvijala se u kontroliranim uvjetima temperature i relativne vlažnosti zraka. Ima slamnatu boju sa zlatnim odsjajem, miris je jasan, intenzivan i elegantan. Okus je suh, svjež, dobro izbalansiran i skladan. Iznimne finoće, elegancije i okusa. Pjenušavost je fina i ravnomjerna.

Poslužuje se kao aperitiv, ali može se sljubljivati i uz jela kao što su mlada janjetina ili teletina. Idealan je uz kamenice.

Temperatura posluživanja: 6 – 8 ºC.

Sorta: 50% Chardonnay, 25 % Pinot Bijeli, 25% Žlahtina

Alkohol: 13,5%

900.00 kn sa PDV-om

Dodaj u košaricu
SKU: pa-0004-1288 Kategorija: Oznake: , , Županija:

Kupci najčešće kupuju još...

Cijena za svo troje: 1,941.00 kn

Smješten na malom brežuljku u srcu vinograda, naš je vinski podrum osmišljen kao riznica dobrih vina te kao mjesto degustacije istih, na koje ćete rado doći u mnogobrojnim prilikama. Ugodan interijer u kojem prevladavaju cigla i drvo, s osmišljenim detaljima i daškom elegancije, idealan je za provođenje vremena s dragim ljudima uz čašicu razgovora. Doživite bogatstvo mirisa, boje prirode i najfinije arome servirane na visokoj nožici.

Kapacitet našeg podruma iznosi 250.000 litara, a opremljen je najmodernijom tehnologijom za proizvodnju vina. Raspolažemo inox bačvama zapremnine 2.000 – 9.000 litara, te posjedujemo zaseban podrum s četrdesetak drvenih barik bačva, na koje smo iznimno ponosni. Proizvodimo i pjenušava vina, iznimne kvalitete, mnogo puta nagrađivana.

Shipping Countries: Hrvatska


 

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Hrvatske kopno iznosi 69,00 kn

Cijena dostave za područje Hrvatske otoci iznosi 50,00 kn

Podaci o trgovini

  • Naziv trgovine: Vinska kuća Pavlomir
  • Kontakt osoba: Marijana Palinkaš
  • Adresa: Pavlomir 2
    Novi Vinodolski
    51250
  • Nisu pronađene recenzije!

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.