Stižu porculanske šalice Iris Dots, koje će zasladiti svaku kavu i čaj

“Ispijanje omiljene kave ili čaja više je od navike; to je ritual opuštanja, ritual kojim započinjemo ili završavamo dan, ritual koji označava da je vrijeme za samo naših pet minuta u danu ili za naših dva sata s prijateljom. Kako bi ti trenuci bili još slađi, trebaju vam najslađe porculanske šalice koje uskoro stižu na Dolac!”

Dan ne započinje zvukom alarma; dan započinje kada kuhalo za vodu signalizira da je voda vrela i da je prva kava ili prvi čaj spreman za uživanje. Takav trenutak zaslužuje samo najbolje, a najbolje dolazi u obliku INKER porculanskih šalica.

Razigranih boja, od pastelnih do žarkih, s neodoljivo slatkim dizajnom, ove šalice će uljepšati i najtmurnije dane, a uz to izgledaju odlično na svakoj polici. Nema veze uživate li u brzinskom espressu ili volite velike doze kave s mlijekom, jer setovi dolaze u veličinama prikladnim za sve potrebe. Bilo da se radi o jutarnjih pet minuta, ili vikend popodnevu, ove će šalice praviti najljepše društvo Vašem opuštanju.

Osim što će Vas osvojiti svojim predivnim dizajnom, setove krasi i vrhunska kvaliteta. Posuđe je vrlo lagano i može se slagati što ove setove čini odličnim za ugostiteljske objekte, a uz to su i vrlo izdržljivi, pogodni za korištenje u mikrovalnoj pećnici i perilici posuđa te nisu porozni.

Ova mala porculanska remek-djela se proizvode u Zaprešiću, a na Dolcu ćete ih moći pronaći u setovima po šest i dvije šalice s pripadnim tanjurićima, koji Vam stižu na kućnu adresu! 

Ako se osjećate posebno razigrano ili se ne možete odlučiti za boju, slobodno iskombinirajte nekoliko različitih boja u setu šalica iste veličine.

Oznake:šalice

Dolac.hr

all author posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.