Stižu porculanske šalice Iris Dots, koje će zasladiti svaku kavu i čaj

“Ispijanje omiljene kave ili čaja više je od navike; to je ritual opuštanja, ritual kojim započinjemo ili završavamo dan, ritual koji označava da je vrijeme za samo naših pet minuta u danu ili za naših dva sata s prijateljom. Kako bi ti trenuci bili još slađi, trebaju vam najslađe porculanske šalice koje uskoro stižu na Dolac!”

Dan ne započinje zvukom alarma; dan započinje kada kuhalo za vodu signalizira da je voda vrela i da je prva kava ili prvi čaj spreman za uživanje. Takav trenutak zaslužuje samo najbolje, a najbolje dolazi u obliku INKER porculanskih šalica.

Razigranih boja, od pastelnih do žarkih, s neodoljivo slatkim dizajnom, ove šalice će uljepšati i najtmurnije dane, a uz to izgledaju odlično na svakoj polici. Nema veze uživate li u brzinskom espressu ili volite velike doze kave s mlijekom, jer setovi dolaze u veličinama prikladnim za sve potrebe. Bilo da se radi o jutarnjih pet minuta, ili vikend popodnevu, ove će šalice praviti najljepše društvo Vašem opuštanju.

Osim što će Vas osvojiti svojim predivnim dizajnom, setove krasi i vrhunska kvaliteta. Posuđe je vrlo lagano i može se slagati što ove setove čini odličnim za ugostiteljske objekte, a uz to su i vrlo izdržljivi, pogodni za korištenje u mikrovalnoj pećnici i perilici posuđa te nisu porozni.

Ova mala porculanska remek-djela se proizvode u Zaprešiću, a na Dolcu ćete ih moći pronaći u setovima po šest i dvije šalice s pripadnim tanjurićima, koji Vam stižu na kućnu adresu! 

Ako se osjećate posebno razigrano ili se ne možete odlučiti za boju, slobodno iskombinirajte nekoliko različitih boja u setu šalica iste veličine.

Oznake:šalice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.