Gdje nabaviti šarene porculanske šalice od Inkera?

“Kažu da su otvorene terase i rastvoreni suncobrani prvi znakovi ljeta. Ove godine kao da im se pridružilo još nešto, puno slađe i neodoljivo.”

Viđate li u zadnje vrijeme vesele šalice po stolovima kafića? Znate, one šarene s točkicama. Jesu li i Vama postale jedan od glavnih kriterija po kojima birate kafić u koji ćete sjesti?

Javlja li se i Vama onaj blagi osjećaj razočaranja kada napokon sjednete, a donesu Vam kavu u nekoj običnoj bijeloj šalici. Pa dok ispijate tu istu kavu razmišljate kako doći do šarenih boja i točkica.

gdje-kupiti-šarene-porculanske-šalice-od-inkera

“Tražili ste, guglali, pretraživali Pinterest i kao da Vam se učinilo da ste ih vidjeli na Instagramu. Ali i dalje niste u potpunosti sigurni, a malo Vam je neugodno pitati konobara. Ne tražite više, otkrit ćemo Vam tajnu.”

Riječ je o Inkerovim šarenim porculanskim šalicama. Ove točkaste šalice razigranih boja i slatkog dizajna svaki jutarnji alarm učinit će malo podnošljivijim, ustajanje lakšim, a kavu ili čaj posebnijim.

Osim što su u svakom pogledu neodoljive, INKEROVE šalice krasi i visoka kvaliteta. Njihova slatkoća poduplana je lakoćom, izdržljivošću i otpornošću na grebanje.

gdje-kupiti-šarene-porculanske-šalice-od-inkera-dolac.hr

Ova mala porculanska remek-djela pronaći ćete kod nas, na našoj web trgovini. Sve što trebate je kliknuti ovdje i odabrati svoju razigranu kombinaciju. Birati možete između seta od šest ili seta od dvije šalice s pripadajućim im tanjurićima.

Ako Vam slučajno proradi mašta dok birate svoje šalice, slobodno se poigrajte i iskombinirajte vlastitu kombinaciju boja u setu iste veličine. Sada više ne morat loviti točkice po gradu jer će se najveselije i najšarenije kave ispijate baš kod Vas 😊

Dolac.hr

all author posts

Dobrodošli na dolac.hr

Prije nego što nastavite pregledavati našu internet stranicu, moramo potvrditi da imate 18 ili više godina.